site-verification=99a4eecf732ffe3c4986cc80328b3ce3
 
13.jpg
 

Zin in een frisse wind door je huis? Op zoek naar een warmere en knussere uitstraling? Kleur is extreem bepalend voor de sfeer in je interieur!

Bij het kleuradvies krijg je het volgende: 

  • Uitgewerkt kleurenplan voor alle muren van de ruimte (verf, behang en/of tegels). Hierbij ontvang je bovendien een shoplist, met opgave van links e/o adressen waar de je aangeraden producten kunt kopen.

  • Een kleuradvies is meer dan een kleurtje op de muren. Bij een kleuradvies kijk ik naar de totale balans van kleur in huis. Ik kan hierin bijvoorbeeld ook de kleur van de bank, tips voor wanddecoratie, vloerkleden of andere objecten meenemen. Hierbij communiceer ik ook duidelijk de onderlinge verhouding van de kleuren en ontvang je linkjes of adressen waar je de producten kunt kopen

 

Werkwijze: 

  • Ik stuur je na aankoop een checklist met een kleine huiswerkopdracht waarbij je vast beelden van het huis, huidige meubels, nieuwe meubels die al zijn gekozen en inspiratiebeelden verzamelen. Ook ontvang ik graag een plattegrond. 

  • Daarna plannen we een zoom-call in waarin we alles met elkaar bespreken. 

  • Ik ga voor je aan de slag en verzamel op basis van je inspiratie beelden, ons gesprek en alle overige info verschillende stalen van geschikte kleurtinten, behang en eventueel tegels. Ook maak ik hierbij een moodboard met de beoogde sfeer. Deze mail ik je snel na ons gesprek, zodat we zeker weten dat we op 1 lijn zitten. Mochten het eerste en tweede gesprek niet dicht op elkaar zitten, kan ik bij deze stap ook alvast suggesties doen voor bijvoorbeeld de kleur van de bank, accessoires in de ruimte, kleur en materiaal voor de raambekleding en tips voor muurdecoratie.

  • Zodra het huis is opgeleverd kom ik langs met deze stalen en maken we een definitieve keuze in welke kleuren het moeten worden. Op deze manier kun je zo snel mogelijk de schilder de kleuren doorgeven (of zelf gaan kopen natuurlijk) en weet je zeker dat de kleuren ook in je nieuwe huis mooi staan. Let op: deze afspraak plan ik graag bij daglicht in. 

  • Na onze afspraak werk ik dit uit in een document, ontvang je de stalen hierbij en stuur ik het advies op papier naar je op!

KLEUR

ADVIES

*Bij aankoop ga je akkoord met de 

voorbeeld kleur advies

een aantal pagina's uit verschillende kleur-adviezen

KLEUR_voorbeeld1.png
KLEUR_voorbeeld2.png