site-verification=99a4eecf732ffe3c4986cc80328b3ce3
 

Reviews

Hi Doortje!

 

Wat ziet het advies er ongelofelijk tof uit ! worden wij helemaal blij van! De donkere kozijnen en deuren vinden wij ook zo ontzettend tof ! Fijn dat je zoveel van onze eigen meubels hebt teruggebracht in het advies! 

Xenia

Hai Doortje,

 

Wat een geweldig leuk mini-advies, en zo uitgebreid! Dankjewel!

 

Het lijkt wel alsof je al mijn Pinterest borden hebt samengevoegd, maar dan net iets gewaagder.

 

Hilde

Hee Doortje, 

 

Heel erg bedankt voor je advies! We zijn er erg blij mee! Je hebt van de elementen die we al hadden uitgezocht een geheel weten te maken, precies waar ik op hoopte. 

Silvie

Hey Doortje,

 

Terug van vakantie kon ik even

de tijd nemen om je advies uitgebreider door te nemen.

Dankjewel voor de vele inspiratie! Hier kan ik zeker iets mee. Zo fijn om de ruimte eens door de ogen van iemand anders te bekijken. Ik heb meteen zin om met je tips aan de slag te gaan. 

Goedele

Hoi!

 

Wauw!!! Wat een mooi advies! We zijn er helemaal blij mee. Je hebt alles heel mooi weten samen te brengen. Sommige dingen zijn een bevestiging,

maar er zitten ook dingen tussen die we zelf niet hadden kunnen bedenken. Heel gaaf en inspirerend. En zo snel, ook

erg fijn!

Juara

Hi Doortje, 

 

Heel erg bedankt voor je advies! De kleur vinden we allebei heel erg mooi en willen we zéker gaan toepassen. Ook de sierlijsten vind ik heel mooi en goed bedacht!! Verlichting is ook helemaal super dus heel blij met je advies. Zo komen we steeds een stukje verder. 

Nathalie

Hi Doortje,

 

WAUW! Echt een héél gaaf advies, en helemaal passend bij onze smaak. We gaan hier zéker mee bezig!

 

Ook het sfeer en de kleuren vinden we heel mooi bij elkaar gezocht.

 

Armanda

Hoi Doortje!

 

Bedankt voor je advies! Wat super leuk om te zien dat sommige dingen wat ik stiekem in me gedachten had of over twijfelde jij ook mee komt! Ik heb nu een duidelijk beeld dus ga er zo snel mogelijk mee aan de slag!! Super veel zin in! Thanks!

Melissa

Hoi Doortje, 

 

Wij hebben jouw advies ontvangen en bekeken, we

zijner mega blij mee!! Heel erg bedankt!! We kunnen niet wachten om het advies te realiseren in onze nieuwe

woning :)

Zohre

Lieve Doortje,

 

Super bedankt voor het advies. 

Ik ben vooral blij dat je goed naar me hebt geluisterd en dat er niet al te veel hoeft te gebeuren om het interieur een andere stijl te geven en er meer een 'thuis' van te maken. 

Er zitten ook veel verassende en nieuwe ideeën bij. Ik ga er mee aan de slag en laat je natuurlijk het proces en eindresultaat zien.

Ilse

Hi Door! 

 

Ah wat leuk! Bedankt voor je mooie advies! Ik ben er echt mega enthousiast over! prachtige kleuren! Super leuke ideeën! Mega enthousiast over de kastwand! Ik ga direct opzoek naar iemand die dat voor ons kan organiseren!  

Femke

Hi Doortje, 

 

WAUW! Wat ben ik hier blij mee zeg! Jij wist precies alle puzzelstukjes bij elkaar te brengen om tot een PERFECTE woonkamer te komen! Dit is echt precies de balans die wij zochten in huis. 

 

Zoveel complimenten voor je ‘out of the box’ thinking. Jouw advies geeft écht dat beetje extra overtuiging en charme aan een interieur. 

 

Marlies

Ha Doortje,

 

Wauw, wat een uitgebreid en duidelijk advies! Heel fijn hoe je de elementen die wij mooi vinden bij elkaar brengt en tot een geheel maakt. 

 

We zijn heel erg blij met je adviezen, helemaal in ons straatje! Het idee van de koof rond het bed waren we zelf nooit op gekomen... maakt het meteen veel knusser En voor de nachtkastjes gaan we morgen meteen op jacht!

Florine

Beste Doortje,

 

Dank voor je mini-advies! Heel knap gedaan, vind ik. Goed hoe je eerst de sfeer en kleuren wegzet en dan invult. Ik vind het resultaat erg mooi en sfeervol. Leuk ook met de artist impression aan het einde; dat zie je het geheel. Het past helemaal bij mijn smaak. Dus veel dank, want hier heb ik wat aan na al mijn eindeloze getwijfel!

Fijn dat je het zo aangeeft dat je de items meteen kunt gaan kopen. Dat maakt het heel uitvoerbaar.

Anke

Hi Doortje,

 

Wát ben jij getalenteerd zeg. Toen ik met 2 totaal verschillende stijlen aan kwam was ik erg benieuwd hoe je er 1 geheel van ging maken. But you did it :-)

Tegek hoe er dingen in terug komen die al op mijn wish list stonden en hierdoor zal het echt gaan voelen als onze knusse woonkamer. Kan niet wachten om aan de slag te gaan!!

 

Dankjewel voor je input en ik weet je zeker weer te vinden voor ons nieuwe project in huis!

Tessa

Oh Doortje, ik ben onwijs onder de indruk. Wat een mooi advies heb je gegeven, ik ben er heel, heel blij mee

Leonie

Wauw Doortje, echt heel tof!

 

Hier kunnen we echt iets mee. Zo goed uitgedacht en mooi samen gesteld! Heel erg bedankt! Ik ga er mee aan de slag, en zal het resultaat met je delen. 

Martina

Hoi Doortje!

 

Wauw eerste indruk is top!

Precies de kleuren die ik heel mooi vind! Dankjewel!

Elise

85.jpg
Deel hier jouw ervaring!
Mijn waarderingErg slechtSlechtVoldoendeGoedGeweldigMijn waardering

Dankjewel voor je review!